Posts

Showing posts from June, 2013

KUALA LUMPUR, KAMI DATANG!

Image
Ekspedisi yg tidak dirancang..sebarang ketidakpuasan hati tidak akan dilayan., breHEHEHE..:D




WaCHAAAAA!!! Ini tujuan UTAMA kit0rang g Kuala Lumpur. Interview internship dekat RTM Angkasapuri.. macam-macam kejadian/dugaan, sampai menitis air mata sahabat ku s0rang tu., tak nak menti0n nama,.,kekekeke..





SARAWAK BOH!

Image
Buat pertama kalinya aku menjejakkan kaki dibumi Sarawak, aku jatuh hati terus dengan permandangan dan suasana disana.  Sangat indah! Indah!




 Trip kali ni, aku just bawa sebuah beg galas yang kecil, dalam tu ada sehelai baju, sehelai tudung, make up, berus gigi, ubat gigi, 2 handphone and charger.. (malas bawak banyak barang, aku jugak yang kena usung., =D )