Posts

Showing posts from August, 2012

LELAKI IDAMAN SI GADIS

Image
S.A.L.A.M Entry kali ni pasal ciri-ciri lelaki pilihan wanita. Nahaiiiiii....  seLalu teng0k Lelaki jer ada ciri-ciri wanita idaman mereka kannn.. SeteLah meneLaah beberapa kes, inilah antara ciri-ciri yang pat0t ada dengan En.Lelaki yang ingin memikat si Gadis...
Pertama, BIJAK Wanita ni sukakan lelaki yang bijak atau pandai. Alasannya, zuriat dia nanti  pun bijak macam ayah dia. Hehe.. Well, bagi aku bijak tak semestinya dia mempunyai tahap akademik yang tinggi..diploma, ijazah, master,PHD, but, Atleast, dia sentiasa tahu dengan perkembangan semasa. Apa yang terjadi dengan dunia luar,.. Rajin-rajin la teng0k berita yer, baca surat khabar ke., kalau malas sangat, google jew pa pew yang patut.. (Pernah jumpa lelaki yang suka baca novel.. How Sweettttt...)
Kedua, LUCU Hah, yang ni bagi aku sangat penting. PLess la En Lelaki, t0long la jangan buat-buat muka serius engkau tuu.. BiLa bersama Gf k0rang, rajin-rajin la buat lawak sikit (bukan lawak b0doh la..kang sakit hati pulak si Gf) ..  Cuba la b…