CARI KERJA!

Wowsss... lamers gielers iolls tak update blog nie.. Busy sangat! (ahaks! ketawa sinis gituhhh..) Sejak dah habis belajar kat kampus,kena migrate ke kampung halaman dan terpaksa berpisah dengan Wifi UsmSecure yg super duper awesome tuh(dulu kutuk kannn..hehe), agak susah la kak long nak online.. Dulu senang jer, balik jer bilik terus bukak laptop, nah...nk godek ape sume boleh.. Sekarang ni semua pakai duit noks. Nak online pun kena pakai duit sendiri! Jadi, bersyukurlah mengkome yang masih belajar tu, sebab korang boleh guna internet FREE!!! (sakit hati pulak kite)

Okesss., dah la aktiviti mengjeleskan diri dgn ampa. Sebenarnya kak long nak buat luahan perasaan sikit ni. Since kak long dah tamat belajar ni, ada la beberapa permohonan kerja yg kak long dah buat.. tapi satu pun belom dapatttt... SENGAL! Letih, pedih hati kak long tiap hari check email, tapi satu pon xde reply. Apa salah resume kak long!

Sekarang ni pon kak long tengah cuba buat 2 lagi permohonan untuk Al-Hijrah dgn Media Prima. Actually, kak long tak berapa berani sgt la utk 2 jawatan ni.. tapi, tak salah mencuba kan??? mana tahu rezeki rupanya tang ni! Opsss..

Next month, InsyaAllah... ada berita baik untuk kak long kongsikan dgn warga bloggerisma sekalian. Sorry taw korang yang komen tuu.. kak long tak perasan pun. Sebab selama ni takde org nk tanya pape ponnn.. HAHAHAHA.. InsyaAllah nanti kak long ada masa kak long update mcm mana nk apply untuk internship ok?? Sampai sini dulu.. tatatititutu..

Assalamualaikum...

Comments

Popular posts from this blog

Mencari Ketenangan Hati

INTERNSHIP, PERAK Fm.. Untuk Kome aJe!

FINAL YEAR PROJECT - MAKING A DOCUMENTARY